Roxen info 4- 2022

16 mars 2022

MC900240341[1]MC900240341[1] 

 

Nya medlemmar 

Hoppas att ni ska trivas här i Roxen. På hemsidan mitthsb.se kan ni logga in och läsa om ert medlemskap i HSB. Har ni förslag på trivselåtgärder och aktiviteter så får ni gärna kontakta oss i styrelsen. 

 

Skyddsrumsskylt • Concil - House of Safety 

 

Skyddsrummen  

På grund av rådande läge i Ukraina så har vi börjat se över våra skyddsrum. Vår vicevärd Fredrik iordningsställer dessa. I händelse av att läget skulle förvärras så måste skyddsrummen tömmas och iordningsställas inom 48 timmar. Det innefattar även våra källarförråd på respektive bottenplan. Vet ni med er att ni har saker i era förråd som ni vill slänga, så kommer vi ha en container på plats inom kort. Samt finns det saker som ni är extra rädda om så ta upp dessa i era lägenheter redan nu. 

 

 

Container – liftdumperbehållare täckt 10m³ 

 

Container 

Vi kommer att ha container uppställd framför miljöhuset från måndagen den 21 mars till och med onsdagen den 30 mars. Där kan ni slänga avfall som inte går under kategorin hushållsavfall. I miljörummet får nämligen endast hushållsavfall slängas. Farligt avfall lämnas på någon av kommunens miljöstationer. 

 

 

 

www.brfroxen.se 

Hemsida 

Nu har vi en hemsida i vår förening. www.brfroxen.se Gå gärna in och titta på den. Har ni förslag på något som kan vara med på hemsidan, så maila info@brfroxen.se och märk mailet ”Hemsidan”. 

 

 

 

Laddplatser 

I samband med arbetet med vår yttre miljö så kommer vi även att installera laddplatser för el och hybridbilar. Nu vill vi veta hur stort intresset är i föreningen för att ha en laddplats. Maila info@brfroxen.se eller lämna en lapp i våra brevlådor. Märk mailet med ”Laddplats”. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glada vårhälsningar 

 

Styrelsen i Brf Roxen