Roxen info 4-2023

12 september 2023

MALMÖ 2023-04-05 

Form 

En bild som visar utomhus, himmel, byggnad, gräs

Automatiskt genererad beskrivning 

Nya medlemmar 

Hoppas att ni ska trivas här i Roxen. På hemsidan mitthsb.se kan ni logga in och läsa om ert medlemskap i HSB. Kolla även vår hemsida; www.brfroxen.se 

 

 

 

65 års fest 

Lördagen den 19 augusti klockan 15:00 kommer vi fira att föreningen fyller 65 år. Vi glömde att be er ange specialkost på anmälningsblanketten om ni behöver det. Om ni är i behov av specialkost så lägg en kompletterande lapp i någon av våra brevlådor och ange vilken kost samt namn och lägenhetsnummer. 

 

 

 

En bild som visar logotyp

Automatiskt genererad beskrivning 

 

1:a majfirande  

Det är återigen dags för oss att fira första maj i vår förening. Den tidigare manskören har avslutat sin verksamhet och nu har vi hittat en ny. Manskören Lyran kommer hit och sjunger för oss klockan 13:00 den 1 maj. Vi bjuder på kaffe och kaka. Välkomna ner på södergaveln av 5:ans hus för lite trevligt samkväm med grannarna.

 

Städning tvättstugorna 

Efter avslutat tvättpass så ska man städa tvättstugan efter sig. Vi har märkt av att det inte alltid blir gjort. Håll rent och snyggt efter dig när du har tvättat klart, för allas trivsel. 

 

 

 

Gymmet 

Trevligt att så många använder vårt gym. Till det har vi köpt in nya vikter. Tänk på att ställa tillbaka redskapen när ni har använt dessa. 

 

 

 

 

 

 

Härliga vårhälsningar 

 

Styrelsen i Brf Roxen