Sommarbrev 2024

05 juli 2024 Vi i styrelsen vill tacka för denna vår och önska en härlig fortsatt sommar. När många nu är lediga kan det dröja lite längre innan du får svar på ditt ärende, både från oss i styrelsen och hos HSB Malmö. För att underlätta för dig, är det bra att känna till att du förhoppningsvis kan hitta svaret på din fråga, samt uträtta ärende digitalt.

Mitt HSB – allt om medlemskapet och boendet

Mitt HSB är platsen där du får en överblick av ditt medlemskap och din bostad. Där kan du bland annat göra en felanmälan och hitta dina avier.  

Du har automatiskt ett användarkonto. Logga in på  hsb.se/malmo med BankID eller lösenord.

Besök vår hemsida för senaste nytt

Vi försöker att hålla vår hemsida uppdaterad med info och senaste nytt, besök hsb.se/malmo/brf/tofta/ så hoppas vi att du hittar det du söker där. Dessutom finns vanliga frågor och svar på hsb.se/malmo/FAQ.

Föreningsstämman och styrelsens sammansättning
Vi tackar för uppslutningen vid föreningsstämman och hoppas på ändå flera närvarande till nästa år. På stämman beslutades att följande personer ska sitta i styrelsen:

Christer Johansson Ordförande
Christian Karlsson    Ledamot
Maria Lindberg  Sekreterare
Sophie Drevenhorn Ié Ekonomiansvarig
Kerstin Nielsen    Ansvarig för introduktion och utbildning av medlemmar inom bostadsrättsföreningen
Fastighets-, och utemiljöansvarig
Kommunikationsansvarig
Lena Nilsson HSB-ledamot

               
Om du önskar komma i kontakt med styrelsen går det bra att mejla ordförande Christer på cjo1981@gmail.com eller ringa Kerstin på 0768323299.

TRIVSELREGLER/ORDNINGSFÖRESKRIFTER

På vår hemsida under fliken ”Om föreningen” finns att hämta bifogat nytt blad ”Trivselregler” som ersätter tidigare blad under flik 3 i lägenhetspärmen daterat 2020-02-11. Med hänvisning till punkten rengöring av ventilations-/frånluftsfläkt i skåpet ovanför spiskåpan bifogas med bladet Trivselregler, instruktioner hur detta ska skötas och rengöras.

NYA STADGAR FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN

På vår hemsida finns att hämta nya normalstadgar 2023 samt förtydligande till stadgar för Brf Tofta avseende underhållsansvar.

NY TAXA FÖR VATTEN OCH AVLOPP 2024

Svedala Kommun väljer att fortsätta höja vatten-, och avloppstaxan, från och med januari i år med 17 %. Vi måste alla hjälpa till och spara på vattnet. Se till så att vattnet används till det som är viktigast. INTE använda vattenspridare och vattenslang, gräset återhämtar sig efter torkan.

Soliga hälsningar önskar,

Styrelsen
i Brf Tofta


Till nyhetslistan