Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Omåttligt populär föreläsning tillbaka – i digital form

08 juni 2020 Sedan Jacob Carlanders föreläsning "Så hanterar du en rättshaverist" gjorde succé har HSB Malmö haft för avsikt att bjuda in den populära föreläsaren igen. Men rådande omständigheter har lett till nyskapande möjligheter, och vi erbjuder därför nu istället en digital version av föreläsningen som en medlemsförmån.

Jacob Carlander, legitimerad psykoterapeut, har spelat in sin 2,5 timme långa föreläsning, och vi gör det möjligt för alla förtroendevalda inom HSB Malmös medlemsföreningar att ta del av den.

Föreläsningen är helt digital och nås via länk som skickas ut tillsammans med det bekräftelsemejl ni får efter gjord anmälan. Efter föreläsningen öppnar Jacob upp för en frågestund via kommunikationsverktyget Zoom.

Instruktioner om hur ni anmäler er skickas till er registrerade e-post.