2016-12-08

08 december 2016

Hej!

Vi börjar nu närma oss jul och slutet av 2016 års verksamhetsår. Runt denna tid vill vi påminna om att det är viktigt att se över sina brandvarnare och inte glömma bort levande ljus. Styrelsen har sedan årsstämman arbetat tillsammans för att se över vad som behöver göras i föreningen framöver. Vi önskar därför informera om följande som kommer att hända inom den närmsta framtiden:

Avgifterna för garage- och parkeringsplatser kommer att höjas något då de tidigare har varit relativt lågt satta i förhållande till rådande priser hos andra föreningar i närområdet. Vi kommer även att börja ta ut en avgift för MC-parkering i de fall man önskar nyttja detta. De nya avgifterna redovisas nedan och kommer träda i kraft fr.o.m. årsskiftet och påförs kommande avier:
– MC-parkering: 100 kr/mån
– P-plats: 200 kr/mån
– Garage: 400 kr/mån

Enligt tidigare information som utlämnats ska samtliga köksfläktar som varit påkopplade frånluftsventilationen demonteras från detta senast 2016-12-31. Styrelsen kommer under början av 2017 kontrollera att så har skett.

Föreningen har numera också en egen hemsida där medlemmarna ska kunna erhålla viktig information kring sitt boende, trivselregler, blanketter för ansökan om andrahandsuthyrning m.m.
Hemsidan är i dagsläget i uppstartsfasen och kommer att uppdateras kontinuerligt. Du hittar den under adressen: algen8.wordpress.com

Vi kommer också under början av 2017 också se över de cyklar som står i källaren, då vi misstänker att det finns ett antal cyklar som kan ha lämnats kvar av tidigare medlemmar och inte används längre. Vi ber därför samtliga medlemmar och ev. andrahandshyresgäster att så snart som möjligt märka upp sina cyklar med namn och adress så att vi ser vilka som är kvarlämnade. För de som använder sina cyklar dagligen och inte har möjlighet att märka upp den, får gärna meddela styrelsen med en beskrivning av cykeln.

Det kommer även att delas ut passagekort till ÅVC-centralen under början av 2017. Varje lägenhet ska inneha ett kort vilket ska återlämnas till nästa ägare vid en framtida försäljning. Mer information kommer att finnas på hemsidan framöver.

Avslutningsvis vill vi önska alla en god jul och ett gott nytt år!

 

Med vänliga hälsningar
Styrelsen