Nyheter från Styrelsen

18 december 2022

Här följer en kort uppdatering om vad som är på gång i föreningen just nu.

·        Avgiftshöjning: På infomöte 2022-12-12 informerades det om en kommande avgiftshöjning på 10 % för alla avgifter, vilken börjar gälla från årsskiftet. Anledningarna är flera, bland annat det pågående reliningsprojektet, kommande värmearbete samt andra ökande kostnader.

·        Felanmälan: Vi påminner om att skicka in felanmälningar via vår mail hsb.brf.livered@gmail.com eller med lapp i styrelsebrevlådan och inte via Facebook. Detta då styrelsen gemensamt har koll på mail och brevlådan och tar upp inkomna skrivelser därifrån på våra möten.

·        Torktumlare: Föreningens torktumlare har många år på nacken och är av en gammal och energikrävande typ. Vi har dessutom svårt att hitta reservdelar när det behövs. Därför har styrelsen beslutat att köpa in nya torktumlare under nästa år. Torkskåpen är nya och har bra energiklass och tvättmaskinerna är också energieffektiva, så dessa kommer inte bytas ut nu.

·        Tackkalas: Som tack till alla som var med och hjälpte till under städdagen kommer styrelsen arrangera ett tackkalas. Datum är inte bestämt ännu men vi siktar på ett datum under tidig vår. Mer info kommer.

·        Relining: Pilothusen är i princip klara. Hittills har det mesta flutit på bra och vi har fått beröm från entreprenören för att inget vatten spolats under tiden. Bra jobbat! Resten av området kommer delas in i två delar och vi förväntar oss att fortsätta med del två under februari. Mer info kommer när vi vet mer om just ditt hus.

God jul och gott nytt år!

Styrelsen