Summering årsstämma

24 november 2020 Måndagen den 23:e November genomfördes årets stämma under speciella förhållanden.

2020 är ett väldigt udda år och inför stämman så har styrelsen vänt och vridit på hur vi på ett så säkert sätt som möjligt kan genomföra den. Enligt lagar och stadgar ska en stämma genomföras senast ett halvår eftersista bokföringsdag på föregående verksamhetsår. I Brf Bohusgårdens fall så avslutas ett budgetår den sista juni och därmed har vi till siste december på oss att genomför stämma. Utifrån dessa premisser har man därför i år tex lättat på hur många fullmakter varje närvarande medlem kan ha så där har styrelsen tryckt på hela vägen att vill man säga något från angiven dagordning så finns alltid möjligheten med fullmakt/ombud. Allt för att begränsa närvarande i dessa tider och i vårt fall landade det på 15 personer som närvarande på årets stämma. 4 fullmakter hade kommit in och sammanlagt hade vi såledeles 19 röstberättigade på stämman som hölls i en lokal för 150 personer på Hotell bohusgården. Goda avstånd togs ut och handsprit med mera fanns för att man skulle kunna närvara på ett säkert sätt.

Årstämman inleddes med ett begränsat bildspel över det gångna året plus lite tankar kring framtiden. Vi bilägger bildspelet i denna nyhet och under december ska Ordförande spela in rörligt material med kommentatorsljud så man kan få årssummeringen i digital väg.

Vad beslutades med förtroendeuppdrag:

Styrelsen för 2020/2021 ser ut enligt följande:

Robert Larsson Ordförande

Lars Sandström

Thomas Lindlöf

Ann-Christin Oltegen

Dan Hjortskog

Katarina Ågren

Kristoffer Spjuth

Valbona Hoti

Revisor:

Marie Johansson

Revisorsuppleant

Leif Henriksson

Valberedningen

Malin Fossum

Peter Olssson

Lars Mattson

Ordförande Robert Vill sända ett stort och varmt tack för det gångna året där vi som förening gör avtryck. Som vår mötesordförande Kjell Ring avslutade mötet med igår så nämnde han att han själv plus HSB med flera tittar på hur vi jobbar och använder Bohusgården som exempel när man målar upp hur man ska bedriva arbetet. Det här möjliggörs av ett fantastiskt engagemang från styrelsen som plöjer många timmar/kvällar under ett år för att utveckla föreningen. Är otroligt stolt över hängivenheten och att man trivs och vill fortsätta sina uppdrag samt att vi som föreningen inte har några problem att få ihop en styrelse som man har på andra ställen. Klimatet föreningen har sprider sig på alla plan och det är inte bara styrelsen som sätter oss på kartan utan såklart också alla boenden. Alla hjälps åt att driva allt framåt och utan era förslag/ideer samt dialog med er, så kommer vi ingen vart. Stort tack till alla och tack för förtroendet att driva detta vidare ytterligare ett år. Väl mött allesammans framöver