Arbetet med undercentralerna, påverkan för boende

30 augusti 2024 Nu är det mesta rördragningarna gjorda och flera nya centraler är på plats. För att kunna ta dessa i bruk måste man tömma systemet på luft och justera vissa givare. Det innebär att montörer kommer behöva gå in i er lägenhet vi ett flertall tillfällen under vecka 36 och 37.

Läs anslaget på porten för mer detaljerad information!

Påverkan i samband med lägenhetsarbete: 
Montering av rumsgivare (värmeavläsning) har skett. Det är den lilla vita dosan som i de flesta lägenheter sitter på en vägg i hallen. Den får inte flyttas eller manupileras på något sätt. 

Nästa steg är att byta termostater på era radiatorer (element) samt att justera dessa. Vilket innebär att montörer kommer besöka er bostad vid flera tillfällen (under ca 1 veckas tid). Detta kommer att göras med huvudnyckel om ni inte är hemma i bostaden. Arbetet måste ske under inplanerad tid i just ert trapphus och er lägenhet, för att systemet sedan skall kunna fungera korrekt. Gör plats så att montören kan komma åt båda sidor av era element i samtliga rum. 

Många har hört av sig angående husdjur. Upplys gärna om det finns djur i lägenheten genom att sätta en lapp på ytterdörren. Montören kommer behöva tillgång till samtliga rum i lägenheten.

Arbetet beräknas vara klart den 13 september 2024, då hoppas vi på varma element och ett gott inomhusklimat för många år framöver!