Nu behöver Västgötarör komma in i din bostad

06 oktober 2023

Nu är alla ventiler på plats och stammen är fylld. På måndag kommer vi veta om det har läckt någonstans i stammen eller om den håller tätt. Oavsett så kommer Västgötarör behöva komma in i våra bostäder den 9, 10 eventuellt 11 oktober för att lufta elementen. Troligen börjar dem gå in vid 9 eller 10 tiden på morgonen.

Om du/ni kan flytta på några saker eller lyfta bort gardinerna åt sidan så vore det bra och tacksamt. Kan du inte göra det själv kommer Västgötarör att göra det. Gardinerna är bra att lyfta upp eftersom det kan komma vatten från elementen som är skitigt. Om vattnet hamnar på deras händer och dem behöver flytta undan gardinen så kan det uppstå fläckar. Information kommer att finnas även på hemsidan och i era brevlådor. 

Om du inte vill av olika anledningar att Västgötarör ska komma in i din bostad med huvudnyckel måste du meddela detta omgående till vår vicevärd Inger Anemo. Viktigt att ha med sig om Västgötarör inte kommer in i alla bostäder och inte kan släppa på ventilerna så kommer det att förlänga hela processen för oss att få i gång värmen. 

Mvh/Styrelsen