Information från senaste styrelsemötet

20 december 2021 Vid senaste styrelsemötet fattades ett antal beslut gällande:

·       Det kommer att byggas 30 st. laddplatser för el/hybridbil i parkeringshuset. Installation kommer att ske vårvintern 2022.

 

·       Aimo Park kommer att utföra tätare kontroller av vårt område, gästparkeringar gällande felparkeringar och ”tjuvparkering” inne på gårdarna.

 

·       Inför kommande vårsäsong 2022 kommer det att byggas 2st ytor med någon form av avgränsning, en på vardera sida av området, där det kan lämnas trädgårdsavfall. Detta för att städa upp ytorna kring våra sophus och våra grannar slipper sitta och se på avfallsäckar. Det kommer vara möjligt att kasta avfall hela sommarsäsongen, maj-oktober.

 

·       Styrelsen har utrett möjligheten att installera IMD ( Individuell mätning och debitering) i våra lägenheter. Det innebär att du som bostadsrättsägare slipper betala de fasta avgifterna på elräkningen. Föreningen debiterar sedan bara den faktiska elförbrukningen till ett fördelaktigt kwh-pris via avgiftaavin. Det innebär att varje hushåll kommer att spara ca 1200kr/år. Det krävs ett stämmobeslut att anta en sådan lösning och det kommer att utlysas en extra stämma under vårvintern 2022.