Nyhetsbrev hösten 2020

26 oktober 2020 Den senaste informationen från styrelsen.

Reliningsarbetena startar v 46. Information om detta kommer att delas ut till varje lägenhet cirka två veckor innan.                                                                

I november kommer en OVK(Obligatorisk VentilationsKontroll) att genomföras i alla lägenheter. Ytterligare information kommer framöver.                                                                                       

Under november månad kommer källarrensningen att påbörjas. Om du känner på dig att du har föremål som står i allmänna utrymmen som inte hör hemma där så kan det vara en bra idé att ta reda på dessa snarast.                                                                                     

Föreningen har köpt in ett antal minigarage för rullatorer. Om du bor i ett hus som har det mindre trapphuset så kan du få låna ett minigarage för din rullator helt utan kostnad. Kontakta vicevärden så hjälper han dig.                                                                              

Vi vill påminna om att köksfläktarna i lägenheterna är av typen ”allians” som samverkar med ventilationsfläktarna på hustaken. Att byta ut köksfläkten till en fläkt som ej är av allianstyp är FÖRBJUDET!                                                                        

I samband med reliningen kommer ett par gamla grovtvättstugor att stängas ned. Fortsättningsvis kommer du att kunna tvätta dina mattor i grovtvättstugan i källaren på Näckrosvägen 14-20. Bokning görs genom att skriva upp dig på bokningslistan utanför grovtvättstugan. Observera att torkrummet inte ingår i bokningen av grovtvättstugan! Du får endast torka mattor i torkrummet om den vanliga tvättstugan ej är bokad. Styrelsen arbetar på en lösning till bättre torkmöjligheter i grovtvättstugan.                                           

 

 

 


Till nyhetslistan