Oktober 2015

Information oktober 2015

 

Tack!

Tack till er alla som deltog vid vårt 50-års jubileum den 21/9, utan er närvaro hade det ej blivit något firande.

Extrastämma

Vi hade en extrastämma före jubileumsfirandet där stämman för andra gången enhälligt antog de nya tidigare utskickade stadgarna. Detta innebär att vi nu antagit de nya rekommenderade HSB stadgarna.

 

Målning av källargolv

Vi kommer att måla om källargolven i 16 A och 16 B i en enhetlig färg, information kommer i anslutning till arbetets påbörjan.

 

ERA-Bomäklarna

ERA-Bomäklarna har sålt sin lokal till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling som kommer att ha sin försäljning av nyproduktion i de lokalerna. 

Monica och Peter jobbar och sitter numera hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling mitt över gatan. 

Rundkörning på innergården

Vi har vid vårt styrelsemöte 2015-10-12 och med juridiskt stöd, fattat beslut om att rundkörning på brf Esplanaden mark på innergården fortsättningsvis inte kommer att vara tillåtet. Beslutet omfattar förbud mot all fordonstrafik (inkluderat privata bilar, taxi, färdtjänst och varutransporter mm) och gäller såväl boende som bostadsrättslokalinnehavare, hyresgäster inom området samt extern trafik. Detta beslut fattas utifrån vad vi informerat tidigare som utomhusmiljö, kostnader, säkerhet för såväl barn som vuxna samt möjlighet att nyttja vår innergård och den mark som Esplanaden äger.

 

Uthyrningsrum

Vi kan även fortsättningsvis hämta och lämna nyckel samt lämna in underlag för nyttjandeavgift av Uthyrningsrummet i ERAS gamla lokaler, vilka numera kommer att vara bemannade av Länsförsäkringars personal.

 

 Vänliga Hälsningar

Styrelsen för Brf Esplanaden