Mars 2017

Information mars 2017

Nya boende

Gita och Darush Manaberi i 16A har sålt sin lägenhet till Karl-Olof och Barbro Åhman. Vi tackar för den tid som har varit och önskar er lycka till.



Element
Vi kan rapportera att Energiretur har slutfört arbetet med justeringarna av fastigheternas termostater. Dom har även undersökt fläktar och undertryck i lägenheterna.



Undvik snålspolning på toaletter
Snålspolande toaletter är bra ur en miljösynpunkt då det sparar vatten. MEN i vår fastighet där stammarna är av äldre modell uppmanar vi till att spola med så mkt vatten som möjligt för att undvika skador, stopp och rostbildning.


Balkonger
Som bostadsrättsinnehavare ansvarar man för det ”inre underhållet” av sin egen balkong, exempelvis snöskottning av insidan eller se till att inga blomkrukor hängs på utsidan av räcket. Det är viktigt att hålla undan snön på balkonger och terrasser då vattnet som bildas kan "spränga" sönder cementen. Det är heller ej tillåtet att ha ett tättslutande golv el matta eftersom dessa stänger in fukt i betongen. Som golv rekommenderas trä el plasttrall med genomluftning. 

 

Vänliga Hälsningar

Styrelsen för Brf Esplanaden