Maj 2019

Balkongprojektet startar 5 augusti

 Renoveringen av balkongerna mot Rådhusesplanaden kommer att börja först efter semestern – startdatum är nu satt till den 5 augusti. Varje bostadsrättsinnehavare ansvarar för att balkongerna är tömda innan startdatum. Under den tid som renoveringen pågår kommer balkongerna att vara plomberade.

Mer information om balkongprojektet framgår av den bifogade informationen från HSB.

 

Ny ägare till f d 3D Nords lokaler

 Den lokal i entréplanet i 16B som senast användes av 3D Nord har nu bytt ägare. Köpare är KRK Fastigheter, som avser att använda lokalerna som kontor.

 

Cykelförrådet uppsnyggat

Cykelförrådet i passagen intill Blå Aveny mellan innergården och Rådhusesplanaden har fått en ansiktslyftning med ljusa väggar och ett antal nya cykelställ. Sammanlagt finns nu 50 cykelplatsen inne i förrådet, som kan nås både från gatan och från innergården med den vanliga lägenhetsnyckeln. I och med att det nya förrådet nu är klart avser styrelsen att tömma det gamla cykelförråd som finns i källaren till 16A. Alla som har cyklar där uppmanas att flytta dem från den lokalen!

 

Tätare tömning av sopor

Samfälligheten (brf Minnet, Bågen och Esplanaden i samverkan) har beslutat att teckna avtal med entreprenören om tätare tömning av kärlen i sophuset – sopkärlen ska nu tömmas tre gånger i veckan istället för som hittills två. Entreprenören kommer samtidigt att göra en del förändringar av fördelning och placering av kärlen i sophuset.

 

Åsså – glöm inte årsmötet den 3 juni!

Till sist en påminnelse om årsmötet den 3 juni kl 18.00. Glöm inte att anmäla dig till den efterföljande middagen – anmälningslistor finns vid hissarna i 16A och 16B!

 

Styrelsen för Brf Esplanaden