Augusti 2020

Ingen grillkväll – coronan igen…

Coronaviruset fortsätter att ställa till problem. Nu är det den traditionella grillkvällen som ställs in, eftersom det inte bedöms att den går att göra coronaanpassad. Förhoppningsvis är läget ett annat - och bättre - kommande år!

 

Om uthyrningen av Sandros lokal

Diskussioner pågår för närvarande med några olika företag som visat intresse av att hyra den lokal som Ateljé Sandro lämnade efter sig i samband med sin konkurs på försommaren. Diskussionerna är fortfarande på ett tidigt stadium och inget avslut är ännu aktuellt. Styrelsens förhoppning är att kunna hitta en hyresgäst som passar väl in i huset och har därför bland annat avvisat intressenter med matservering på agendan.

För att kunna erbjuda en kommande hyresgäst en så fräsch lokal som möjligt har styrelsen beslutat om en del förbättringsåtgärder, bl a när det gäller el och VVS.

 

Nu stängs de analoga TV-sändningarna

Det har varit på gång ett tag, men uppskjutits på grund av coronapandemin. Nu aviserar emellertid Com Hem att man den 8 september stänger de analoga TV-sändningarna för gott. Det betyder att den som idag tittar på de analoga kanalerna senast den dagen måste ha ställt om sin apparat till digital-TV för att inte bli utan signal (man kan förstås ställa om TV:n till digitalt på en gång om man så vill).

Den som vill veta mer om hur man går över till digital-TV kan surfa in på comhem.se/digitalisering.

Den som redan gått över till de digitala kanalerna behöver inte göra någonting.

 

Styrelsen för brf Esplanaden