VIKTIG INFORMATION, 2022-08-27

27 augusti 2022

Vi har sagt upp avtalet med Riksbyggen som förvaltare och nu 1/9-22 kommer vi att går över till HSB. Detta kommer innebära att det kommer ut information som ibland är av lite snabbare karaktär och därför hänvisar vi just till vår hemsida där vi snabbt kan nå ut med information till Er.

En sak som ni kommer att märka är att hyresavin som ska betalas nu in för september månad inte kommer att vara er tillhanda förrän i mitten av september, detta pga att man byter system, detta är givetvis beklagligt men inget vi kan göra åt. 

Det kommer att komma ut mer information från HSB i närtid, och vi hoppas att ni har överseende att det kan vara lite besvärligt just nu i början innan vi har vant oss med HSB :s system, exempelvis felanmälan odyl, men vår bestämda åsikt är att detta kommer att gynna oss som förening i framtiden och vi ser fram emot ett bra samarbete med dom.

Av en helt annan anledning kommer vi att gå ut med en kallelse till föreningsstämma i höst, där vi måste välja en ny ordförande i föreningen, och även en föreningsvald revisor och vi hoppas att ni sluter upp på detta möte så att vi kan välja detta. 

Mvh
Styrelsen