Avgång från Styrelsen

21 december 2022 Två styrelsemedlemmar har lämnat.

Styrelsen har förlorat två rutinerade styrelsemedlemmar, Siw Karlsson och Maria Ekholm genom frivillig avgång. Efter den beklagliga avgången har styrelsen 5 ledamöter och för att kompensera avgången kommer styrelsen med hjälp av valberedningen att leta efter adjungerade styrelsemedlemmar. 

Det är meriterande för de adjungerade styrelsemedlemmar att sitta i styrelsen fram till stämman i vår och det finns en chans att stämman tillåter att de fortsätta sitt styrelsearbete om de väljer att stå till förfogande som styrelsemedlemmar.

En adjungerad styrelsemedlem har yttrande- och förslagsrätt, men inte rösträtt. För styrelsen kan denna person eller personerna vara viktig dels för att utöka den lokala representationen i styrelsen, dels vara behjälpig i styrelsearbetet och erbjuder oss ett par extra händer.

Arbetet med att identifiera och föreslå de tillfälliga adjungerade ledamöterna sköts av valberedningen och arbetet skiljer sig inte åt från hur de vanligtvis eftersöker styrelsemedlemmar. Valberedningen inleder processen som vanligt efter nyår i en accelerad takt men givetvis inte förhastad takt.

Styrelsen