2018-02-17

Information från styrelsemötet den 12 februari

Ishackor
Det har kommit in önskemål om att köpa in ishackor till föreningen. Styrelsen beslutade att köpa in en hacka till varje hus. Var de ska placeras är ännu inte bestämt, men information om det kommer gå ut så fort de är inköpta och utplacerade.

Byte av garageplatser

Det har inkommit önskemål om att göra det möjlighet till att byta garageplatser. Styrelsen har undersökt vad det skulle innebära och efter övervägande mellan för- och nackdelar kommit fram till att inte införa garageplatsbyten. Enda gången det är möjligt att byta garageplats är om det finns medicinska skäl som är dokumenterade och styrker att innehavaren av garageplatsen har svårigheter att ta sig till och från sin plats och därför behöver en annan plats. Då kan denne få möjlighet att byta plats då det blir en lämpligare plats ledig.

Utemiljön i vårt område

Styrelsen har satt samman en grupp som ska se över utemiljön. Det finns sedan tidigare förslag på hur vårt område skulle kunna piffas upp. Gruppen ska se över förslaget och se vad som med enklare medel skulle kunna gå att genomföra eller eventuellt göras om. I detta arbete kommer gruppen även se över möjlighet till tak över entréerna vilket kommit in som ett medlemsförslag.

Hobbyrummet

Hobbylokalen är nu öppen för bokning och användning. Regler för lokalen och mer information om den finns under fliken Boendeinformation. Det kommer inom kort att bli möjligt att boka lokalen via vårt vanliga bokningssystem. Däremot kommer det inte att finnas någon taggläsare utanför lokalen. Tillträde till lokalen får man genom att kvittera ut nyckel hos vicevärden.

Medlemsmöten

Styrelsen har beslutat att de minnesanteckningar som är förda under medlemsmötena inte kommer att publiceras på vår webbplats då webbplatsen är helt öppen för allmänheten. Vill man som boende i föreningen ta del av anteckningarna så finns de tillgängliga hos videvärden att läsa.

Hissbyten

Information kommer att bli tillgänglig i början av mars, håll er informerade under fliken för hissbyten.