2018-03-17

Information från styrelsemötet den 12 mars

Reversen med Akelius
Styrelsen har glädjen att informera om att fredagen den 2 mars löstes reversen från Akelius. Detta innebär att vår bostadsrättsförening nu äger samtliga hyresrätter och får med det all vinst som görs vid kommande upplåtelser av hyresrätter.

Bortappade parkeringstillstånd
Sista tiden har det inkommit ett ökat antal som tappat bort sina fysiska parkeringstillstånd (de blåa korten). Styrelsen vill påminna om att pareringstillstånden tillhör lägenheterna och ska följa med bostaden vid försäljning. Följande gäller vid borttappade tillstånd:

  • Vid avflyttning debiteras avflyttaren med 200 kr om tillståndet inte lämnas vidare till tillträdande
  • Vid borttappat tillstånd kan man beställa ett nytt och därmed debiteras 200 kr

I båda fallen kommer tillståndet att bli unikt, vilket innebär att det gamla kortet konfiskeras så att inte fler än ett parkeringstillstånd finns per bostad. 

Informationsblad
Styrelsen har tagit fram ett nytt informationsblad för bostadsrättsföreningen. Det finns för nedladdning längst ner på sidan.

Ny bild på vår startsida
Bilden på startsidan är ändrad och styrelsen tackar Göran Forsberg, boende i föreningen, för den fina bilden.

Utemiljön i vårt område

Den grupp som arbetar med utemiljön kommer gå ut med information så snart de har arbetat fram ett material som går att presentera. Därefter kommer synpunkter på förslaget från medlemmar kunna ges.

Årsstämma

Tiden för stämman är nu bestämd och den kommer hållas måndag den 7 maj kl. 19:00 på Landstingshuset. Kallelse till stämman kommer gå ut någon gång mellan 9 och 23 april.

Medlemsmöten

Det är en hel del arbete inför årsstämman med att gå igenom motioner samt förberedelser till den. Därför har styrelsen bestämt att inga fler medlemsmöten kommer hållas innan stämman.

Majbrasa
Eftersom att styrelsen inte fått in en enda intressent om att arbeta med att återuppta majbrasan i vårt område är nu anmälningen till detta borttagen från sidan. Det blir ingen majbrasa 2018. Kanske intresset är större nästa år.

Hissbyten

Information om hissbytena är nu framtagen och kommer inom kort att bli tillgängligt under fliken för hissbyten. Längst ner på denna sida kan ni se ett litet utklipp från informationen.

 

Informationsblad - Brf Varvet-Hägern

Nya hissar

Inom en snar framtid kommer fliken med hissbyten börja fyllas på med information.