2018-04-18

Information från styrelsemötet den 9 april

Detta är sittande styrelses sista information. Styrelsen tackar för det gångna året och ser fram emot att så många som möjligt kommer till årsstämman och gör sin röst hörd inför nästa period.

 

 

Årsstämma

Varmt välkomna till årsstämman 2018. Material inför årsstämman är nu upphängd i samtliga trapphus och finns även för utskrift längst ner på denna sida. 

Hissbyten

Information om hissbytena har nu börjat publiceras under fliken hissbyten. Boende på Västra Varvsgatan har blivit kallade till ett informationsmöte som kommer hållas torsdag den 26 april. Boende i övriga hus kommer bli kallade inför byten i respektive hus. Vänligen respektera Längst ner på denna sida kan ni se ett litet utklipp från informationen.

Utemiljön i vårt område

Den grupp som arbetar med utemiljön har inför denna sommar beställt ett antal bänkar och bord som kommer bytas ut. Arbetet kommer återupptas efter sommaren och vill du vara med att påverka om vad som skulle kunna göras i området har ni möjligjhet att lämna förslag.

 

Några förhållningsregler till er som glömt

  • En liten påminnelse från styrelsen om att pälsdjur inte är välkomna i våra gemensamhetsutrummen då det kan få förödande konsekvenser för allergiker och astmatiker.
  • Till dig som har planer på att renovera och har behov av att stänga av vatten eller el vill styrelsen uppmana om att i god tid informera i ert trapphus via anslagstavlan samt i hiss. Med god tid menas minst två dagar i förväg. Avstängning av vatten eller el måste även planeras vardagar under dagtid då så få som möjligt berörs av avbrottet.