2018-05-06

Information från styrelsemötet den 3 maj

Årsstämma

Ännu en påminnelse om årsstämman 2018 som äger rum måndag den 7 maj. 

Vicevärdskontoret stängt

Onsdag den 9 maj kommer vicevärdskontoret att vara obemannat. 

Västra Varvsgatan

Vägen kommer inom en snar framtid, än en gång, grävas upp för arbete med dagvattenbrunnar. Vi har ännu inte fått någon tidsplan och kan därför inte ge någon närmare information om hållningstider för arbetet.

Parkeringsplatser vid gaveln av Residensgatan 6

Parkeringsplatsernas markering har varit lite rörig då ena raden är för besökande och mitt emot för boende. Därför kommer dessa att märkas om så att den länga som i dag är avsatt för boendeparkering byter placering med besöksparkeringarna som är mot sorummet och boulebanan. Efter förändringen blir samtliga parkeringsplatser i mitten för besökande och de intill soprummet och boulebanan blir för boende. Tid för bytet är ännu inte bestämt, men vi vill gå ut med information i god tid så att ni är uppmärksamma om att platserna kommer byta plats. Se bilden längst ner som med gula markeringar visar vilka längor som byter plats.

Cykelrensningen förra året

Den 9 december förra året hjälptes ett antal medlemmar åt med att flytta undan de cyklar som inte hade märkts enligt den information som gått ut. Cyklarna som omhändertagits har snart funnits tillgängliga i sex månader och kan därför snart föras bort. Innan sommaren kommer vi göra en insats med att rensa bort dem och vill därför uppmärksamma er om att kontroller att din cykel finns kvar i cykelförrådet där du lämnat den. När väl cyklarna är bortförda är det för sent att få tillbaka dem.

 

Hissbyten

Den 21 maj börjar arbetet med utbytet av den första hissen som är i Västra Varvsgatan 24 C. I närheten av ingången kommer en container att placeras för att det ska gå snabbt och smidigt att föra bort material vid nedmontering av den gamla hissen.

Garageplatserna 235 och 263 är reserverade för Kone under tiden hissbytena pågår. Platserna kommer att användas som lagring av material till de nya hissarna.

Utemiljön i vårt område

Det har kommit in några förslag gällande utemiljön men gruppen som på allvar kommer börja arbeta med frågan efter sommaren ser gärna att det kommer in fler idéer. Här har alla möjlighet att komma med sina förslag.

 

 

 

Parkeringsplatser vid gaveln av Residensgatan 6
  • De gula markeringarna symboliserar de parkeringar som kommer byta plats.
    De gula markeringarna symboliserar de parkeringar som kommer byta plats.