2022-12-29

Konstituerande möte

Styrelsens ombildar sig med något färre personer i styrelsen. Följande arbetsuppgifter och uppdrag gäller fram till nästa konsituerande möte:

Styrelsen beslutar att fram till nästa ordinarie föreningsstämma utse; Ulf Robertson till ordförande i bostadsrättsföreningen, (beslutades på stämman). Johan Kivijärvi till vice ordförande i bostadsrättsföreningen, Robert Dahlin till sekreterare i bostadsrättsföreningen. Studie- och fritidsansvarig: Johan Kivijärvi Gemsamhets- och uthyrningslokaler: Johan Kivijärvi Brandskyddsansvarig: Axel Lundbäck och Ulf Robertson Upplåtelser: Ulf Robertsson Överlåtelser: Ulf Robertsson Andrahandsuthyrning: Ulf Robertsson Ekonomiansvarig: Ulf Robertsson Projekt- och byggmöten: Axel Lundbäck och Ulf Robertson Hemsida: Robert Dahlin Bevakningskamera: Robert Dahlin Boknings- och passersystem: ska överlämnas till Riksbyggen Nyckelsystemet: ska överlämnas till Riksbyggen

Styrelsen beslutar att utse Ulf Robertson, Johan Kivijärvi, Rober Dahlin och Axel Lundbäck att två i föreningen teckna bostadsrättsföreningens firma


Styrelsen beslutar att alla firmatecknare var och en för sig har mandat att registrera ändringar digitalt hos Bolagsverket. Och i samband med detta även befogenheter att godkänna betalningen av bolagsverkets avgift. Styrelsen beslutar att uppdra till Ulf Robertsson att registrera styrelsen.



Styrelsen beslutar om att Ulf Robertsson har rätt att bevilja medlemskap i föreningen. Styrelsen beslutar om att Ulf Robertsson har rätt att godkänna upplåtelser. Styrelsen beslutar om att Ulf Robertsson har rätt att godkänna överlåtelser. Styrelsen beslutar om att Ulf Robertson är mottagare av föreningens post.

 

Styrelsen beslutar att delegera konteringsrätt till Åsa Karlsson (Riksbyggen) samt attesträtt