Nyhetsbrev mars

04 mars 2021

Hej

Styrelsen har beslutat att framöver lägga upp ett nyhetsbrev här på hemsidan efter varje möte vi haft.

På mötet 1 mars diskuterade vi bland annat:

Årsstämman: Pandemiläget gör det svårt att hålla årsstämma i vår på samma sätt som vi brukar. Vi håller på att kolla upp hur vi kan genomföra det i år, men tog inga beslut utan återkommer när vi vet mer.

På årsstämman kommer vi förutom den sedvanliga informationen även att diskutera cykelförrådet, bortrensning av övergivna cyklar och en idé om att vi startar en Facebooksida.

Valbredningen: Är du intresserad av att vara mer aktiv i föreningen och kanske sitta med i styrelsen? Här intill finns information om vilka uppdrag som finns inom styrelsen och hur du gör för att anmäla ditt intresse. Information kommer också att delas ut i ditt postfack.

Nyinflyttade: På mötet hade vi också avsatt tid för att hälsa nya medlemmar välkomna och informera om föreningen och få veta lite om de nyinflyttade. Mötet skedde digitalt och sju medlemmar deltog.

Bokhylla: Vi har beslutat starta en liten ”biblioteksverksamhet” i gårdshuset. I hallen mellan tvättstugan och samlingsrummet kommer det snart att finnas en bokhylla, där du kan dela med dej av böcker du läst men inte vill ha kvar, och låna böcker som någon annan ställt dit.

Allt gott!

Styrelsen