Nyhetsbrev september

27 september 2022 Ekonomi, fuktskador och laddstolpar var tre av frågorna som behandlades på styrelsens andra möte efter sommaren.

Ekonomin ser hyfsat bra ut eftersom våra lån är bundna till låga räntor. Det ena är bundet till oktober 2023 med en ränta på 0,85% och det andra till oktober 2024 med en ränta på 0,96%. Vi måste ändå räkna med ökande kostnader för bland annat el och uppvärmning, vilket innebär att vi kommer att behöva höja avgiften nästa år.

Arbetet med fuktskadorna fortsätter. Styrelsen har haft ett möte med Planea där vi diskuterat det fortsatta arbetet. Vi kommer att informera mer om det när det blir dags. 

Samfälligheten Stallet, som ansvarar för garage och bilplatser till Kavalleristens och Skvadronens medlemmar, har föreslagit att installera laddstolpar på samtliga platser i garaget. Eftersom det är en kostsam investering vill Kavalleristens styrelse först kartlägga intresset hos föreningens medlemmar.

En enkät kommer att delas ut till alla medlemmar som uppmanas besvara den och lämna svaret i föreningens brevlåda i gårdshuset senast 1 november.