Informationsblad Klintbacken 2022-1

02 februari 2022 Informationsblad Klintbacken Nr 1 Januari/Februari 2022

Informationsblad Klintbacken 2022- 1

 

1# Hur gör vi med ordningen i våra soprum?:  
Många medlemmar har under de senaste åren hört av sig om stora problem med sopsorteringen, städningen och den allmänna ordningen i våra soprum. Trots upprepade informationsutskick genom åren om att endast hushållsopor får lämnas i soprummen och att kärlen inte får överfyllas, har vi inte kunnat notera någon förbättring. Renhållningen tar ut straffavgifter om vi inte sköter vår sophantering på ett ansvarsfullt sätt varför vi från styrelsens sida övervägar andra åtgärder och vill därför med detta informationsblad inhämta era åsikter i frågan.

 

Vänligen lämna in ditt svar antingen till e-mail: info@klintbacken.nu eller genom att kryssa i frågorna på detta blad och lämna in i brevlådan vid vicevärdskontoret. Senast fredag 18/2.
 
Förslag:

·         Införa kameraövervakning i soprummen (kräver stämmobeslut) med straffavgift för de som inte sköter sopsorteringen.

 

Ja

Nej

 

 

 

 

·        Införa tätare tömning av sopkärlen för kartong och plast och lägga ut de ökade kostnaderna på månadsavierna till samtliga medlemmar. Idag sker tömning:


-          1 ggr per vecka av brännbart och kartong.

-          2 ggr per månad, av plast och papper

-          1 ggr per månad av glas.

 

Ja

Nej

 

 

 

 

·         Avlöna någon som håller snyggt i soprummen, avgiften läggs på månadsavierna för samtliga medlemmar.


Ja

Nej

 

 

 

 

·         Eget förslag, skriv förslag och lämna in till styrelsen via mail eller i brevlådan vid vicevärdskontoret

 

 

 

Namn:


 

-----------------------------------------------------------------

Adress:

 

 

-----------------------------------------------------------------

 

 

2# Bokhyllor i tvättstugor: Det har inkommit önskemål om att sätta upp bokhyllor i tvättstugorna alternativt ersätta hatthyllorna med bokhyllor. Styrelsen har beslutat att neka till detta, åtminstone för tillfället. Tvättstugorna är skyddsrum och det är strikt reglerat vad man får och inte får göra i ett skyddsrum så vi kan inte hänga upp bokhyllor hur som helst och inte heller ersätta hatthyllorna med bokhyllor. Hatthyllorna fyller sin funktion för dem som vill kunna hänga av sig ytterkläderna.