Byte av tv-leverantör

24 januari 2019 Nedan finner ni den information som har tilldelats samtliga medlemmar 2019-01-23. Mer information om installationen kommer under februari månad.

Hej!

Vi har glädjen att meddela att din förening har tecknat ett gruppanslutningsavtal med Telenor. Avtalet börjar gälla den 2019-02-28.

Detta ingår i din gruppanslutning.

Tv-paket TV Bas

Startavgift 0 kr* Uppgradera För endast 129kr/mån kan du uppgradera till TV Flex. På nästa sida kan du läsa mer om kanalpaketen.


Telenor Stream

Nu kan du som är tv-kund hos oss ta del av ditt tv-innehåll var du vill och när du vill utan extra kostnad så länge du är i Sverige eller inom EU. Ladda ner Telenor Stream från App Store, Google play eller gå in på stream.telenor.se


Ring 020-222 222 för att aktivera dina tjänster som ingår.
Kontakta oss gärna om du vill beställa ytterligare tjänster. Det kan ta upp till en vecka att få utrustningen, så beställ gärna redan idag. För dig som bor i ett HSB-hus så bjuder vi på startavgiften för tjänsten/tjänsterna som ingår i gruppanslutningen Kontakta kundservice om du flyttar, för att flytta med eller säga upp dina tjänster.

Viktig information till dig som redan är kund hos Telenor
Tjänster du redan har förs över automatiskt till gruppanslutningen. Kontakta kundservice om du saknar någon tjänst. Har du gjort personliga val/uppgradering av tjänster, så betalar du bara mellanskillnaden i fortsättningen.

Fördelaktiga priser för dig som vill uppgradera med dina personliga val
Du kan enkelt köpa till de tjänster som du saknar i gruppanslutningen. Vill du te x uppgradera till en högre hastighet på bredbandet eller ett större kanalpaket till din tv så är du välkommen att ringa oss eller besök på telenor.se.

*Allmänna och särskilda villkor, flyttvillkor samt information om ångerrätt finner du på telenor.se. Med reservation för ändringar.