Infobrev från balkongprojektet v.1

05 januari 2024

På grund av den stränga kylan under vecka 1 har arbetet med att montera balkongräcken och glas pausats. En balkong på Timotejvägen blev dock helt klar innan vi gick över till år 2024, så nu är det möjligt att kika på hur slutresultatet kommer se ut. Ta gärna en titt från håll – men respektera avspärrningarna för allas säkerhet.

 

Under v.2 kommer borrningen fortsätta på Timotejvägen 12–14 samt påbörjas på Näckrosvägen 7–11. Balkonggruppen kommer löpande informera de lägenhetsinnehavare som påverkas av borrningen. Allt eftersom balkongplattorna monteras kommer även räcken och glas att monteras.

 

Som ni kanske sett har inte samtliga balkongplattor monterats på Timotejvägen, utan några har hoppats över och kommer att monteras senare under projektet. Anledningen är att konstruktionen bakom den gamla balkongen inte ser likadan ut på alla ställen, och stålkonstruktionen behöver därför anpassas. Så snart vi fått den nya lösningen för dessa balkonger godkänd från konstruktör går vi ut med information om i vilken ordning dessa balkonger kommer att monteras.

 

Hälsningar,
Maria Lindberg HSB Norr & Andreas Bergner Balkonggruppen