Bokning och passersystem

16 april 2021 Hämta Era taggar på HSB kontoret (Smedjegatan 9, 972 33 Luleå) snarast

Bokningstavlan tas bort 17/5

 

Den gamla bokningstavlan till tvättstugan tas bort måndag 17/5. Detta innebär att enbart bokningar som har gjort via bokningssystemet är gällande från och med 17:de maj och dörrarna till tvättstugan, torkrummet och bastun ska låsas upp enbart med taggar och giltig bokning. 

Se till att du har läst informationen för bokning via display, Web eller App på vår hemsida:

https://www.hsb.se/norr/brf/sparven/brfsparven/tvattstuga/

Arbetet med passersystem och bokningsystem för tvättstuga och bastu är nu klart och alla medlemmar måste kvittera ut sina taggar på HSB kontoret 

Smedjegatan 9, 972 33 Luleå

Från och med 17:de maj är digitalt bokning enda alternativet för att boka tvättstuga, torkrum och bastu.

/Styrelsen

Tidigare information: 

Arbetet med installation av passersystem samt bokningsystem för tvättstuga, torkrum och bastu är nu i slutfaserna. Norrbotenslarm kommer snart aktiver läsarna vid entré dörrar.

Här kommer lite information:

Nya läsare/koddosor till entré dörrar kommer snart aktiveras och ersätta de gamla.

Koden är det samma som den gamla koden. Självklart när ni får era taggar så kan ni helt enkelt bara gå in genom att scanna taggen mellan 06-21.

Koden fungerar mellan 06-21. Efter 21 måste man använda sin nyckel just nu. Självklart när ni får era taggar så kan ni använda tagg + kod för att komma in utan nyckel efter 21.

Både Bastu och Tvättstuga informationen har uppdaterats med instruktioner för bokning. Läs gärna och vara förbredd. Så fort som man har fått sin tagg så kan man börja boka tvättstuga och bastu med sin tagg, via Web eller via mobilapp. 

Alltså kolla: 

https://www.hsb.se/norr/brf/sparven/brfsparven/bastu/

https://www.hsb.se/norr/brf/sparven/brfsparven/tvattstuga/

För mer info.