Vad som har hänt under senaste året

24 maj 2024 Under det senaste året har vi hållit på med mycket underhållsarbete.

Ventilation

Vi har rengjort alla lägenheters frånluftskanaler och varvat upp flera av frånluftsfläktarna då vissa lägenheter hade problem med att frånluftsfläktarna inte drog ut nog mycket luft vilket kunde skapa imma på fönster.

En fläkt hade felaktigt gått ner i vinterläge på Tullgatan vilket orsakat dålig frånluft vilket vi har åtgärdat temporärt med permanent lösning planerad. 

Vi planerar även ytterligare underhåll framöver då alla lägenheter inte har samma köksfläktar och badrumsfläktar och detta kan komma att behöva justeras för att inte frånluften i andra lägenheter ska påverkas.

Istappar

Som ni kanske märkt under året så hade vi problem med Istappar och fick vid några tillfällen ta hit hjälp för att ta ner istapparna från taken.

Vi har elslingor som ska förhindra detta men några av dem har inte fungerat som de ska och detta håller på att undersökas inför nästa vinter så att vi kan få bukt på problemet med istappsbildning under taken. 

Parkering/innergård

Spolning av dagvattenbrunnar och stuprör är planerat framöver. 

Vatten

Det har varit problem i vissa bostäder med varmvatten och detta ska vara åtgärdat då ytterligare en pump har installerats på Tullgatan.

Vi har noterat att det kan ta länge ibland innan det kommer kallt eller varmt vatten men har ingen lösning för tillfället.