Ny teknisk grupp på Stadion

27 augusti 2018 Nu har den tidigare utegruppen döpts om till Tekniska gruppen och utökats till totalt fem personer. Svante Utsi är ledare för gruppen. Ni har redan sett dem aktiva på olika utejobb med spadar och spett. Men framför allt är de tekniker av olika slag.

Det är många frågor och problem som måste tas tag i inom en bostadsrättsförening som Stadion. Ofta krävs det tekniska kunskaper. På Stadion bor många som har hög kompetens beroende på deras yrken eller tidigare yrken.

Svante Utsi efterträdde Jan Sikström som teknisk koordinator och styrelseledamot för Stadion. Janne har skött jobbet med den äran, men ville lämna över ledarskapet till någon annan. Det blev Svante Utsi, byggnadsingenjör med stor kunskap om byggande och fastigheter, inte bara från Sverige utan också från Finland.

Gruppmedlemmarna

Svante har utökat den tidigare utegruppen. Hubert Henriksson är före detta elentreprenör med alla nödvändiga behörigheter. Bengt Larsson är styr- och reglertekniker med kompetens kring bland annat ventilation. Erika Edin är duktig på inredning och var bland annat den som inredde vår fina relax. Stig Hedberg är allmänt tekniskt kunnig och en riktig arbetsmyra. Jan Sikström, som alltså är kvar i gruppen, är före detta tekniker från Telia ständigt beredd att rycka in på det mesta.