Ändringar i Bokningssystem i Kvartersgården

05 januari 2023

För allas trivsel har vi gjort ändringar i bokningssystemet i Kvartersgården, allt för att skapa en bättre tillgänglighet för samtliga till bastun samt tvättstugan. Nu har vi även installerat en ny bokningstavla som ska kunna synkronisera med de nya bokningsreglerna.
Se information om ändringarna nedan.


Bastu

Från och med nu kan man endast boka ett pass per dygn, ett pass är 2timmars bastu tid.
Dessutom är det inlagt en automatisk avbokning ifall man inte dyker upp till sin bokning.
Det innebär att om man inte har öppnat dörren 15minuter efter påbörjad tid så går bokningen tillbaka.

Vill man boka bastun en längre tid, tex under fest eller annan tillställning, så kontaktar man Vicevärden så kan han hjälpa med detta.


Tvättstuga

Bokning av tvättstugan är ändrad till 3gånger per månad, endast ett pass per dygn, ett pass är 4 timmar. Detta med anledning av att vissa gärna bokar tvättstugan hela dagen vilket skapar mindre tillgänglighet till andra.

Städning

Efter att man har hyrt festlokalen, tvättstugan, övernattningsrummet eller bastun så skall man städa efter sig. Allt för att hålla lokalerna fräscha och i gott skick.
Städgrejor, så som dammsugare, mopp och skurhink, trasor och sop, finns att låna i rummet mellan tvättstugan och övernattningsrummet.

Vi önskar även att ni tar av er skorna när ni går in till bastun, allt för att undvika att sand och grus kommer in i bastun och i duscharna.

Vid undermålig städning kommer man antingen bli ombedd att städa om eller bli debiterad en avgift.