God Jul & Gott Nytt År

24 december 2022

År 2022 det lider mot sitt slut och vi vill få tacka
för det här året och ser fram emot vad nästa har att erbjuda

 

Om vi tar en tillbakablick på vårt år så har där hänt en hel del i vårt område.
Det fräschas upp med fix av asfaltering och målning av p-rutor, skyltar som uppmanar oss att vara aktsamma, entrén till Kvartersgården som fick ett rejält lyft, grävning av nytt fibernät som snart ska stå klart, för att nämna några av alla projekt.
Sen får vi inte glömma de roliga aktiviteterna som vi har ordnat med i föreningen. Där såg vi många som deltog i både tipsrundan under Valborgs, därefter städdagen och sist sommarens trekamp. Sen har vi även Hockeysällskapet som hejar för fullt på vårt Skellefteå AIK, Tallkottarna som pysslar, dansar disco och bakar, och bokcirkeln som läser för glatta livet.

 

En liten kort information ska vi också klämma in här innan vi tackar för oss.
Den utvändiga grävningen och kabeldragningen av det nya fibernätet kommer vara klart inom kort, det blev en liten försening men både Energiservice och Skellefteå kraft har koll på vad de gör.
Nu blir det en paus över jul för att nästa år, preliminärt den 9:e januari, påbörja dragningen inomhus.
 De kommer börja uppe vid de blå husen och sen vandra runt mot de aprikosa. Turordningen är något de själva har satt för att få arbetet att flyta på rätt. Berörda lägenheter kommer att aviseras i brevlådan mer exakt när Energiservice kommer behöva tillgång till lägenheten.

 

Nu tar vi en kort julledighet och är igång igen efter nyår.

 

Från oss alla till er alla

En Riktigt God Jul

&

Ett Gott Nytt År