Olika Informationsmöjligheter

07 april 2023

Från och med i år så kommer vi försöka hålla ner pappersförbrukningen genom att minska på information i pappersform och istället använda oss av andra informationsplattformer.
Här nedan finns listat de olika möjligheterna till att få ta del av den information som skickas ut till medlemmarna.

Tallens Facebook-sida

Brf Tallen har en egen Facebook-sida där alla med Facebook är välkomna att ansluta sig till. Här kommer information från styrelsen att läggas upp samt att man som medlem kan göra egna informationsinlägg samt ställa frågor. 

Leta fram ”Brf Tallen (Kvistgatan 2-194)” och välj att gå med.

Tallens hemsida

Brf Tallen har en egen hemsida där mer utförlig information kommer att läggas upp under fliken nyheter. Även all annan nyttig och bra information om föreningen, lägenheterns, garagen osv finns under fliken information. Besök gärna hemsidan.

www.hsb.se/norr/brf/tallenskelleftea

Även inloggning till Mitt HSB hittar man här på hemsidan, högst upp i högra hörnet.

Anslagstavla Kvartersgården

Inne i Kvartersgården finns två stycken anslagstavlor, en som kallas allmänhetens tavla där man kan sätta upp lite olika informationsblad men också en som heter styrelsen informerar och samordningen.

Här på denna tavla kommer informationsblad att sättas upp för alla att läsa.

Utskick i brevlåda

Vid olika typer av renoveringar och underhåll där tillträde till lägenheten krävs, så kommer den sortens information alltid att skickas ut i allas brevlådor. Först ett blad om att en renovering eller ett underhåll kommer att ske, sen ett blad om vilken dag/dagar tillträde till lägenheten behövs.

 

 

*Önskar man att få information i pappersform så skicka ett mail till styrelsen.tallen@gmail.com så gör vi en lista över de som gärna vill få sin information i brevlådan.