Styrelsemöte 151026

27 oktober 2015 Några punkter från styrelsemötet 151026.

Först vill jag påpeka att de sammanfattningar som skrivs ut från våra möten är ett axplock av vad vi tar upp på de möten vi har. Protokollen från styrelsemöten är inte offentliga och kan därför inte läggas ut i sin helhet. 

- Från senaste styrelsemötet har två överlåtelser skett, det är Kvistgatan 8 och Kvistgatan 68 som har sålts. Just nu finns inga lägenheter till salu i vår förening. 

- Söndagen den 25/10 genomfördes en kontroll av avstängning av sommarvattnet utav två frivilliga medlemmar. En fullständig rapport lämnas preliminärt i slutet av vecka 44. 

- Agneta från Skellefteå kommun har för avsikt att komma till oss för att ge en rapport från det år med sopsorteringsprojektet all-in. Inget datum är bestämt, men mer information kommer senare. 

- Ett informationsblad har tagits fram för att delge er medlemmar styrelsens beslut gällande sommarvattnet, kallelse till en extra stämma samt inbjudan till medlemsdagen 7/11. Det kommer i brevlådan under veckan och läggs då också upp på hemsidan.

- Sector Alarm går runt i området och säljer hemlarm, då larmen inte kräver några ingrepp på fastigheten är det upp till varje bostadrättsinnehavare om man vill teckna avtal med Sector Alarm. 

- Nästa möte hålls den 23/11.