Tallenbladet Januari

22 januari 2022

Vi tackar året 2021 och hälsar året 2022 välkommen. Hoppas på ett nytt och spännande år med många möjligheter.


Vi börjar året med ett lite mer informations och påminnelse blad, ibland så är det alltid bra att få bli påmind om var man kan leta information samt vart man kan vända sig med frågor och funderingar.

Först och främst så kommer vi nämna lite kort om styrelsens första möte för året, det togs upp många tankar och funderingar från parkeringsgruppen, de är fortfarande i startskedet men jobbar på för fullt med att plocka in all möjlig information. De har kontakt med brf:er runtomkring som ordnat med elbilsladdning och plockar en del tips och ideér från dem.

Det har inkommit önskemål om att det ordnas med ”Kör sakta” skyltar här i området så alla blir påminda om att hålla nere hastigheterna då det i vårt område rör sig många hundägare, barnfamiljer och andra motionärer. Styrelsen kommer att ordna med dessa inom kort.

Som ni kanske har märkt på er avi för månadsavgiften så har där skett en höjning nu när detta nya året inträdde. Det är den så kallade succesiva höjningen med 1% som sker årsvis. Vi har valt att jobba med en succesiv höjning framför periodvisa höjningar allt för att skapa en god ekonomi i vår förening. Vi har framför oss en stor post när det kommer till underhåll gällande parkeringar samt förbereda för elbilsladdning samt andra mindre underhåll.
Mer utförlig information om månadsavgiften kan ni läsa på vår hemsida under ”information -> att bo i bostadsrätt” samt mer information kring vad vi har för kommande underhåll finns att läsa under ”information -> underhåll”

Vi kommer att dela ut information samt tallenbladen kvartalsvis i brevlådorna under detta år, men har en förhoppning i framtiden att kunna bli mer digitala där de som önskar får en notis via mail att nyheter är uppdaterade på hemsidan. För att detta ska vara möjligt så logga gärna in på ”mitt HSB” och uppdatera din mail-adress.
De som önskar att få information utdelat i brevlådorna kommer givetvis att få det.

Önskar man att få informationen snabbare så hänvisar vi till att man besöker Tallens hemsida där uppdatering av nyheter sker varje månad.
https://www.hsb.se/norr/brf/tallenskelleftea/ 

En liten påminnelse att tips, ideér samt klagomål får gärna skickas till Styrelsens mail.
Om man inte hittar den information man söker så är man även då välkommen att skicka ett meddelande till styrelsen. Styrelsen.tallen@gmail.com

Med detta sagt så önskar vi er alla en god fortsättning på det nya året!