Tillbakablick på det gångna året

27 december 2020 När år 2020 börjar lida mot sitt slut, vill styrelsen skicka en nyårshälsning och samtidigt blicka tillbaka på året som har gått. Mycket har hänt i vår förening!

År 2020 blev ett ovanligt år för oss alla. Coronaviruset har påverkat oss på olika sätt. För styrelsen i brf Tallen har virusets framfart begränsat oss i mötet med våra medlemmar och inom styrelsen. Medlemsstämman i maj genomfördes utomhus och med ett begränsat antal deltagare och blev efter omständigheterna ett trevligt möte. Styrelsens sammanträden har genomförts i stort sett som vanligt, men i slutet av året delad vi upp oss så att några ledamöter deltog via videolänk. 

Vissa aktiviteter har vi tyvärr behövt ställa in eller genomföra på annorlunda sätt. Vårstädningen, som normalt sett avrundas med gemensam korvgrillning och fika vid kvarterslokalen, genomfördes utan sistnämnda trivselträff vid elden. 

Dock har 2020 bjudit på en del glädjeämnen i området! Vissa ytor, där det tidigare varit stora sättningar, har asfalterats om. Lekplatserna i området har fått en översyn och på några platser utökats i storlek. I kvarterslokalen har bastun renoverats till mångas stora glädje. Vi hjälps fortsatt åt att hålla den i det goda skick som den är efter renoveringen.

Alla hushåll i föreningen har under våren fått en ny bostadsinformationspärm. I den hittar du bl a kontaktuppgifter till vaktmästare, information om hyresregler för våra gemensamma lokaler samt kontaktvägar till vicevärd.

Inför det nya året

Under 2021 påbörjas arbetet med att byta ut fönster, entrédörrar och balkongdörrar i samtliga lägenheter. Håll utkik i brevlådan och på webben för mer information om när och hur arbetet kommer att påbörjas och fortskrida. Boende kallas också till en informationsträff i början av året.

Styrelsen i brf Tallen tackar för det gångna året och ser fram emot 2021 – förhoppningsvis med fler möten med er boende i området!

Gott nytt år!