Tallenbladet

19 augusti 2021 Här kommer en sammanfattning från gårdagens styrelsemöte

Nu är sommaruppehållet över och styrelsens arbete är i full gång.

Vi vill börja med att hälsa Roger Burström och Sofie Ågren välkommen till Styrelsen samt hälsa Conny Ohlsson välkommen till Valberedningen.
Hoppas att ni ska finna arbetet roligt och intressant.

Eftersom att vädret inte var till vår fördel under gårdagskvällen så kommer Styrelsen att utföra den yttre besiktningen under nästa möte den 1:a september.
Samordningen har informerat om att de kommer plocka bort vissa träd, stubbar och rötter på allmänningarna under hösten, så vet ni av ett träd som känns till åren kommen eller en rot som gör det omöjligt att klippa gräset så hör av er så markerar styrelsen ut detta under besiktningsrundan.

Vi ser också att vårt område forsätter att vara attraktivt och det känns mycket roligt. Under sommaren skedde tre stycken överlåtelser av lägenheter så vi vill hälsa alla våra nya medlemmar hjärtligt välkomna till Tallen. Hoppas att ni ska trivas!

Vidare att informera om så fortsätter Contractor med sitt enorma jobb att byta våra fönster och dörrar, deras arbete har hittils flutit på otroligt bra och tidsplanen följs.

Som några av er sett så hade vi under Juni månad besök av Skellefteå kraft som har besiktigat vårt nätverk. Styrelsen satte ihop en internetgrupp under förra hösten som har jobbat på med att hitta förbättringar till vårt nät, plocka in offerter, kolla upp andra leverantörer osv. Arbetet fortsätter här under hösten och mer information gällande detta kommer framöver.

Då Wifi:t i samlinglokalen upplevs dåligt så kommer det att ordnas med en Wifi-förstärkare. Denna är beställd och kommer att installeras inom kort.

Under rådande omständigheter så avvaktar vi fortfarande med aktiviteter för medlemmarna, men förhoppningsvis kommer vi kunna dra igång med hockeykvällar, boklubben, luncher osv här framöver.

Hemsidan är just nu under uppdatering, så ber om ursäkt för att den är lite rörig för tillfället.
Det som blir nytt här framöver är att flikarna får lite ny information under sig, information till medlemmar ska göras tydligare, bilder på styrelsemedlemmar kommer att komma samt att "Tallenbladet" kommer att komma ut efter varje styrelsemöte där alla får en kort sammanfattning om vad som tagits upp på styrelsemötet.
Notering är att ingen information som råder under sekretess kommer att läggas ut!

Det var allt för den här gången
Ha en fortsatt trevlig dag!