Torpgläntan Nytt 06/24

06 juni 2024

Hej från nya styrelsen!

En ny styrelse tillsattes på föreningsstämman den 22a maj. Kontaktuppgifterna till nya styrelsen kommer att sättas upp i trapphusen och andra gemensamhetsutrymmen och har redan uppdaterats på hemsidan 😊

 

Sommarledigheten är på ingång, så styrelsen vill passa på att önska er en trevlig sommar och meddela att de ser fram emot det nya verksamhetsåret!

 

Uppdatera din mailadress i MittHSB

Glöm inte att uppdatera din mailadress och aviseringsinställningar i MittHSB. Nyhetsbreven kommer i framtiden att komma ut framför allt i digital form. De som inte alls har en mailadress så kommer nyheterna fortsatt komma hem till er, precis som innan!

 

Se också till att vitlista avsändaren “brftorpglantan@*” så hamnar inte dessa nyhetsbrev i skräpkorgen😊

Telenor

Telenor skickar ut ett meddelande till alla föreningens medlemmar som förklarar hur och vad man ska göra med utrustningen för Internet och TV via dem.

 

Föreningens medlemmar kommer även att få ett erbjudande att byta ut den befintliga TV-boxen till en mindre och smidigare variant.

 

Borttappade nycklar

Styrelsen har fått in 6 upphittade lägenhetsnycklar. Jämför gärna dessa nyckelnummer med dina egna, om någon av nycklarna är din - kontakta någon ur styrelsen eller skicka ett mail till brftorpglantan@outlook.com.

Ta också med dig den matchande nyckeln som bevis när du hämtar den upphittade!

 

Här är listan på nycklar:

  1. L1.25

  2. L2.26

  3. L3.23

  4. L3.27

  5. L2.28

  6. L2.28A

 

Gräsklippning

Gräsklippningen har kommit igång! Det är avtalat med Riksbyggen att klippa gräset 1 gång/vecka mellan v.22-39 och trimning vid kanter och hinder varannan vecka. Dock har vi ingen specifik dag under veckan, då Riksbyggen klipper löpande hos sina kunder.

 

Lekplatsen

Lekplatsen har besiktigats och föreningen behöver åtgärda gungställningen. Denna behöver förankras och styrelsen vill kolla intresset hos medlemmarna att hjälpa till med ett sådant jobb. Känner du dig manad, hör av dig till styrelsen😊

 

Kika gärna på hemsidan! Där finns information kring det mesta 😊  

https://www.hsb.se/norr/brf/torpglantan/

 

Du är även välkommen att maila till föreningsmailen: 

brftorpglantan@outlook.com

eller så hör du av dig till någon i styrelsen.