Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fixa tekniken hemma med HSBs medlemserbjudanden

15 oktober 2024 Brinner du för att skapa ett smart hem? Eller känner du mest bara teknikfrustration? HSB har många bra medlemserbjudanden för dig som gillar, eller inte gillar att fixa tekniken hemma.
Man och pojke med mobil och surfplatta

Här tipsar vi om allt från var du köper ny teknik till hur du får hjälp av en servicetekniker hemma. Kom ihåg att du som HSB-medlem hittar fullständiga villkor, aktuella priser och rabattkoder under Erbjudanden och rabatter (under Mitt medlemskap i menyn) när du loggar in på Mitt HSB.

Fynda ny teknik

Som HSB-medlem kan du handla i en speciell webbshop hos HP Online Store med upp till 40 procents rabatt på datorer, skrivare, skärmar, tillbehör och mycket mer.

Smart belysning

För dig som vill satsa på en effektfull ljussättning hemma erbjuder Philips Hue 25 procent i medlemsrabatt på sina Starterkits samt 15 procent rabatt och fri frakt på övriga sortimentet (Sync Box och Play Gradient-produkter är exkluderade).

Slipp krånglet – ta hjälp istället

Har du en dator som krånglar, en ny tv som du vill få installerad på vägg eller ett trådlöst nätverk som inte fungerar som det ska? HSB samarbetar med Hemfixarna som är rikstäckande och hjälper dig att lösa det mesta i hemmet till rabatterade priser.

Samla dina streamingfavoriter till medlemspris

Möt höstmörkret i tv-soffan med Telias streamingpaket All film & serier som samlar Netflix, TV4 Play, Viaplay och Max för 299 kronor i månaden.

Laga datorväskan till förmånligt pris

Ge din datorväska eller ryggsäck ett längre liv med hjälp av Repamera. Som HSB-medlem får du ett extra förmånligt pris när du skickar in din väska för lagning. Erbjudandet gäller till och med 31 december 2024.

TV och bredband

Om din HSB-hyresfastighet eller HSB-bostadsrättsförening har ett avtal tecknat med Tele2 eller Telenor kan du som boende också ta del av förmånliga priser på TV och bredband. Läs mer om dessa erbjudanden här: Bredband, TV & teknik.

Välkommen som medlem i HSB

Som medlem får du förtur till ditt nya hem genom HSBs bosparande. Du får även juridisk rådgivning, erbjudanden och rabatter med mera.