Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Grattis till studierna

11 juli 2024 Idag kom det efterlängtade antagningsbeskedet – ett stort grattis till er alla som blivit antagna till er drömutbildning! Det kanske innebär att du nu ska flytta hemifrån och studera i en ny stad. Vi har tipsen för dig som ska söka bostad!

Att ta steget att flytta hemifrån är stort, och för många studenter innebär det att man flyttar till en helt ny stad. Nu är nästa steg mot din drömutbildning att hitta en bostad i din nya hemstad. Det kan vara knepigt att veta vilken typ av bostad och boendeform som passar bäst. Ska du leta efter en bostadsrätt, hyresrätt, studentlägenhet, kollektivt boende, andrahand eller kanske flytta in som inneboende hos någon? Det är många frågor, och för många kan bostadssökande vara stressigt och utmanande i en redan ny, spännande och kanske lite smått skrämmande situation. Vi vill hjälpa till att göra det enklare för dig genom att erbjuda en handbok för dig som ska flytta hemifrån och börja studera din drömutbildning.

Här kan du läsa mer om att flytta hemifrån samt ladda ner handboken.