Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Norra Götaland sponsrar för ökad simkunnighet

05 juli 2024 HSB Norra Götaland är stolt sponsor till sommarens simskola i Älvhögsborg. Det är angeläget både att öka simkunnigheten och ge barn och unga en meningsfull sysselsättning under sommaren. Felicia Tornberg Widmark, simskoleansvarig på Trollhättans Simsällskap, säger: "Simskolan och simkunnigheten är nästan den viktigaste, om inte den viktigaste, läxan man kan lära sig i livet, det är en livförsäkring som håller hela livet ut."


Just nu är 690 barn anmälda till simskolan och det finns fortfarande platser kvar. Barn från 4 till 16 år, är välkomna, för barn födda 2018 och tidigare är deltagandet kostnadsfritt tack vare Trollhättans Stad och sponsorerna.
Vi ser fram emot en härlig sommar fylld med simning och glädje för många barn i Trollhättan!