Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Skånes bosociala avdelning växer

17 september 2024 För HSB Skåne är det viktigt med ett långsiktigt arbete som verkar för det goda boendet. Sedan etableringen av den bosociala avdelningen år 2019 har fokus legat på att hantera sociala ärenden med engagemang och omtanke. Nu tar avdelningen ett steg framåt och utökas för att möta de behov som finns.

Genom den bosociala avdelningen finns utrymme till att fokuserat arbeta med människan innanför tröskeln och hjälpa bostadsrättsföreningar med sociala ärenden. Nu expanderar den bosociala avdelningen när förvaltaren Magnus Sjöberg blir en del av avdelningen. 

- Våra uppdrag har en stor bredd och handlar om allt från den enskilda boende till att arbeta med bostadsområdet och stadsdelens trygghet. Genom att utöka avdelningen kan vi möta efterfrågan på våra tjänster, säger Anne Siivola, bosocial chef på HSB Skåne. 

Magnus Sjöberg har jobbat som förvaltare i HSB Skåne i mer än 10 år och arbetat med frågor gällande säkerhet, trygghet och samverkan med kommun och polis. 

- Jag brinner för att människorna som bor i våra förvaltade hus ska må bra. Nu får jag möjlighet at använda min kunskap som förvaltare och kombinera det med det jag brinner för, människan. Detta ser jag som en chans för såväl bostadsrättsföreningarna som våra hyresgäster att utvecklas och tillsammans göra skillnad, säger Magnus Sjöberg. 

Behöver ni hjälp från vår bosociala avdelning? Kontakta oss via formuläret som du hittar här.

Magnus Sjöberg, bosocial samordnare.