Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Inflyttning i HSB brf Guldläge

24 juni 2024 Förra veckan var det dags för inflyttning i den första etappen i HSB brf Guldläge i Skellefteå. Det var en glad och festlig stämning när 25 förväntansfulla köpare kom för att kvittera ut nycklarna till sina nya bostäder.
Elin Nilsson projektchef, Johan Wiik Eliasson förvaltare, Maria Lundqvist kund- och medlemsrådgivare, Anna-Karin Poromaa marknadskoordinator och Evelina Ahlbäck kund- och medlemsrådgivare, var på plats för att välkomna köparna

Röda mattan var utrullad utanför entrén till Södra Järnvägsgatan 32 för att välkomna 25 glada och förväntansfulla köpare som kom för att kvittera ut nycklar och äntligen få påbörja inflyttningen i sina nya bostäder. I entrén bjöds det på fika, alkoholfritt bubbel och frukostmackor för att fira, men också för att fylla på energidepåerna för de som valde att börja flytta in på en gång.

JennyA.pngJenny Axberg, AO chef Fastighetsutveckling HSB Norr

- HSB brf Guldläge är ett väldigt vackert och högklassigt projekt som tillför en unik och stilfull prägel på stadsbilden. Det känns jätteroligt att köparna i det första huset nu fått sina nycklar, säger Jenny Axberg, Affärsområdeschef Fastighetsutveckling HSB Norr.

Mattias Lundström, vd HSB Norr håller med och fortsätter:

- Det är väldigt roligt att HSB fortsätter bidra med nya bostäder till Skellefteås tillväxtresa.

HSB brf Guldläge hade säljstart den 11 november 2021 och sålde slut på mindre än tre månader. Första spadtaget togs den 19 maj 2022 och sedan dess har köpare och andra intresserade kunnat följa bygget via en webbkamera som placerats på ett tak i grannfastigheten. HSB brf Guldläge omfattar två bostadshus om totalt 87 bostadsrätter, ett punkthus om 12 våningar samt ett lamellhus om 5 våningar. Inflyttning i punkthuset sker i december 2024.