Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Medlemsresa till Säffleoperan

09 september 2024 Följ med på medlemsresa till Säffleoperan och musikalen Waitress. Anmäl dig idag - vi har ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller! Sista anmälningsdag är den 12 september.

Waitress är en feelgoodmusikal som hyllar kraften i vänskap, drömmar och en riktigt vällagad paj. En charmig och berörande romantisk komedi och en påminnelse om att lyckan kan finnas på de mest oväntade platser. Musikalen är baserad på Adrienne Shellys film med samma namn från 2007 och är skriven av den hyllade manusförfattaren Jessie Nelson.Waitress_900x600.jpg

Föreställningen börjar klockan 15.00 och håller på i cirka tre timmar inklusive paus. I pausen serveras kaffe och räksmörgås. Vid allergi finns ost och skinksmörgås med mimosasallad (50 kr avdrag på priset).

AVRESA:
Kristinehamn, HSB-kontoret kl.12.30
Karlstad, Järnvägsstationen kl.13.30

PRIS: 960 kronor per person.

DETTA INGÅR: bussresa, biljett och räksmörgås i pausen.

ANMÄLAN OCH BETALNING senast den 12/9. Logga in i Mitt HSB för att få information om hur du anmäler dig till medlemsresan. Information hittas under Nyheter i Mitt HSB.