Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nu har vi tagit första spadtaget för HSB brf Prisma

04 juni 2024 Fredagen den 31 maj var en viktig milstolpe för HSB brf Prisma när det första spadtaget ägde rum på byggplatsen i Krokslätt. Under den soliga ceremonin togs de första symboliska spadtagen som officiellt markerar starten för byggnationen och de fortsatta stegen mot att förverkliga detta spännande projekt.

Ceremonin lockade både bostadsrättsköpare och representanter från bland annat HSB, entreprenören Wästbygg Gruppen och Mölndals stad. Spadtagen togs av David Blücher, vd HSB Mölndal, Merjem Maslo, kommunstyrelsens vice ordförande, och Joakim Efraimsson, vd Wästbygg. Flera av representanterna uttryckte både glädje över byggstarten och stolthet över att vara delaktiga i projektet. David Blücher berättade bland annat om de tre ledorden ”längtan”, ”förväntan” och ”stolthet” som vuxit fram under projektets gång:

– Vi är oerhört stolta över det här projektet och idag är det dags att skicka de här tre orden vidare. Kanske framför allt till köparna som ska göra den här platsen till sitt framtida hem. Jag hoppas och tror att de som har köpt en lägenhet i brf Prisma ska känna längtan efter att få flytta in, att vi tillsammans med Wästbygg ska infria deras förväntningar och att de sedan ska känna stolthet över sitt nya hem.

HSB brf Prisma har ett lugnt men centralt läge på Kämpegatan i Mölndal och består av 58 lägenheter fördelade på två hus. Lägenheterna omfattar 1–4 rum och kök med genomtänkta planlösningar och unika detaljer så som etage, loft och takhöjder på upp till fem meter. Inflyttning är planerad till sommaren 2026.

Hitta ditt nästa hem eller läs mer om HSB brf Prisma.