Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nya lekhästar vid boendeträff i Eslöv

02 maj 2024 I veckan som gick var vi på besök i våra hyresfastigheter på Kanalgatan 15 och Stora Torg 2 i Eslöv. I fastigheterna bor det en del barnfamiljer och för att erbjuda lite lekmiljö för barnen hade vi med oss nymålade sågbockshästar som ska stå på respektive gård under sommarhalvåret. Barnen på plats lovade att ta hand om hästarna och leka med dem.
Trähästar och ett barn som flätar en hästman. De färgglada trähästarna blir ett roligt inslag på gårdarna till hyresfastigheterna i sommar.

I samband med vårt besök passade vi även på att sätta upp våra fina informationstavlor i tvättstugorna för att öka trivseln även där.

Boendeträffarna skapar tillfälle till dialog samt för oss som fastighetsägare att ta emot önskemål och synpunkter. Det är husvärd, bosocial avdelning och boendekoordinator som brukar vara med på plats vid besöken.

Nästa besök blir nu i maj då vi besöker fastigheterna Klostervallen och Hunnerup i Lund.