Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Hållbara renoveringstips för ditt hem under semestern

03 juli 2024 Semester är ofta en tid för förbättringar, och kanske står renovering på din lista i år. Men varför inte göra det på ett mer hållbart sätt? Här är några tips för att göra din renovering mer miljövänlig och ändå uppnå de förändringar du önskar i ditt hem.

Semestern är en perfekt tid att ta itu med dina renoveringsplaner och förverkliga de förändringar du vill se i ditt hem. Kanske är det dags att ge sovrummet en uppfräschning eller modernisera badrummet? Med små justeringar kan du åstadkomma stora förändringar samt sätta en personlig prägel på ditt hem. Ett enkelt och miljövänligt tips är att återanvända det du redan har. Kanske kan dina köksluckor få ett nytt liv med lite färg eller nya handtag? Detta minskar inte bara ditt klimatavtryck utan det är också snällt mot plånboken.

Låt din renovering bli ett uttryck för omtanke om både ditt hem och miljön. Här kan du läsa mer om hur du kan renovera mer hållbart.

Oavsett om du renoverar ditt hem eller fräschar upp möbler för att göra ditt hem mer personligt, som HSB Norr medlem har du tillgång till förmånliga lokala medlemserbjudanden. Du får 15% rabatt på golv och förvaring hos XL Bygg, 20% på lagerförda varor hos Nordsjö idé och design samt upp till 20% hos Colorama i Umeå. Så passa på att nyttja dina medlemsförmåner när du ska fixa hemma.

Renovera ditt hem med omtanke – för en grönare och mer hållbar framtid!