Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Snart dags att söka hyresrätt i HSB Lokstallet i Haga

15 oktober 2024 HSB Värmland bygger 72 hyreslägenheter centralt i Karlstad med planerad inflyttning i mars 2025. Nu är det snart dags för den som är intresserad att anmäla intresse för den eller de lägenheter man är intresserad av.

Onsdag den 16 oktober klockan 10:00 publiceras lägenheterna i sök bostad på hsb.se. Där kan man göra intresseanmälan för den/de lägenheter man är intresserad av, fram till och med den 3 november.

Den 4 november påbörjas tilldelningen och processen tar några veckor. Den som erbjuds lägenhet och tackar ja får inom några dagar ett hyreskontrakt per e-post som signeras med BankID.

Information om sök bostad

Det finns flera lägenheter med samma planlösning. I de fall det är så publiceras endast en lägenhet med denna planlösning, sedan får den som är först ut enligt turordningsreglerna välja vilken lägenhet och våningsplan man vill ha.

Så tilldelas en hyresrätt

När vi tilldelar våra hyresrätter går vi efter turordningen:
1.Bosparare (inbördes tilldelning efter antal bosparpoäng).
2.Medlemmar som inte bosparar (inbördes tilldelning efter datum för medlemskap).
3.Övriga intressenter (inbördes tilldelning efter datum för intresseanmälan).

Om HSB Lokstallet

Hyreslägenheterna är på 1-4 rum och kök, 33-102 kvadratmeter, och ligger centralt i Karlstad precis intill älven. Läs mer på vår hemsida.