Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Träffa oss i Wendelstrand 22 september!

29 augusti 2024 Nu växer den hållbara stadsdelen Wendelstrand fram vid Landvettersjön i Mölnlycke, för dig som vill leva, arbeta och bo nära både centrum och natur. Söndagen den 22 september hälsar Next Step, HSB och OBOS er välkomna till området.
Wendelstrand vid Landvettersjön

Mellan klockan 12-14 bjuder vi in till en visningsdag där ni kan träffa oss och höra mer om de planerade bostäderna i området. Ni kan även besöka Lakehouse, ritat av de världskända arkitekterna Snøhetta.

Vi ser fram emot att visa er våra planer för de över 1 000 nya hem som kommer att byggas under de kommande åren. 

Samtidigt bjuder vi på en härlig dag fylld med DJ-musik, ansiktsmålning och kostnadsfritt kaffe från Fogarollis coffeetruck. För den som är hungrig finns möjlighet att köpa läckra lunchmackor från foodtrucken Mackbaren, känd från Instagram.

Välkommen att upptäcka det bästa från området tillsammans med oss! 


Söndag 22 september kl 12-14 
Plats: Grustagsvägen 1, Mölnlycke

Ingen föranmälan krävs, hoppas vi ses i Wendelstrand!

Läs mer om HSB Brf Lignum HÄR

Läs mer om området Wendelstrand HÄR