ComHem uppgraderar kabeltv-nätet

19 april 2005

Styrelsen har tecknat avtal med ComHem om uppgradering av föreningens kabeltv-nät. ComHem står för så gott som hela kostnaden för arbetet. Efter uppgraderingen kommer vi fortfarande att ha samma analoga grundutbud som tidigare samt med tillägg för TV4+. Genom ComHem kan de hushåll som vill sedan teckna individuella abonnemang på ett stort antal digitala kanaler.

Uppgraderingen består bland annat i byte av samtliga tv-uttag i våra lägenheter. De nya uttagen kommer att ha tre kontakter, liksom tidigare ett för vardera tv och radio samt nu ytterligare ett uttag för bredband. Via bredbandsuttaget kommer ComHem också att erbjuda såväl bredbands-uppkoppling som telefon-abonnemang.

Om Ni har haft tv-avbrott de senaste dagarna beror detta på att arbetet i källarna redan påbörjats. Arbetet i lägenheterna kommer att inledas redan vecka 11 och beräknas ta 2-3 veckor. Arbetet utförs av Valla El- och Antennservice som kommer att avisera när de behöver tillträde till er lägenhet. Eftersom de behöver vara i flera lägenheter samtidigt är det mycket viktigt att Ni snabbt besvarar deras begäran om tillträde till lägenheten.

OBS! Endast tekniker från Valla El- & Antennservice skall ha tillträde.